despre noi

DESPRE NOI
Despre noi
pharmacie generala este un magazin online de farmacii. Nu suntem producători, schimbăm regulat medicamente. Nu avem magazine de farmacie fizică, facem afaceri online și avem stocuri (depozit) în Europa, America de Nord, America de Sud, Statele Unite, Regatul Unit, Asia și Australia. Prin urmare, livrăm și la nivel național clienți din Europa, America de Nord, America de Sud, Statele Unite, Regatul Unit, Asia, Australia. Livrăm pachete de transport internațional din depozitele noastre care se potrivesc cel mai bine regiunii de destinație, în siguranță și discret.

Avem de-a face cu calmante, analgezice, relaxante musculare, ADD / ADHD, Anxietate, steroizi, benzodiazepine, somnifere, antidepresive, medicamente pentru pierderea în greutate, hormoni de creștere umană, îngrijiri de sănătate sexuală și post-chimice (numai teste de laborator).
Medicamente de cea mai bună calitate la îndemână, la ușa ta. Brand Acasă / medicamente generice. Ne ocupăm în vrac, precum și transportul prin picături. Folosim o metodă de expediere discretă și sigură pentru a evita confiscările vamale. Avem o rată mare de succes de 96% în Europa, SUA. UU., Regatul Unit și Oceania.
Veți fi satisfăcut 100% sau veți primi o rambursare sau rambursare gratuită. Accesați site-ul nostru web pentru termenii și condițiile ofertei de restituire / returnare.
Puritatea este prioritatea noastră
Echipa de administrare a farmaciei |